Betaalwateren

 MYSTERY LAKE

Mystery Lake Hengelo

Het meer

Mystery Lake ligt aan de rand van het 150 hectare grootte Weusthag-park, midden in het mooie Hengelo. Druk is het er echter niet… het water wordt omringd door fietspaden, een dikke bomenrij en degelijk hekwerk. Geen zorgen dus, u zit volkomen veilig en privé. Mocht u bovendien iets nodig hebben, dan is een boodschap zo gedaan.

De wateren zijn beiden zo’n 0.9ha groot, tezamen dus 1.8ha. De waterdiepte bij stek 1 heeft een diepte van ca 2m tot 4m en stek 2 heeft een waterdiepte tot 2,5m. Door de klei-afgraving loopt het water direct bij de kant steil de diepte in, met uitzondering van enkele ondiepe zones waar wat lelie groei is. Op diverse plekken zijn de kanten zelfs hol, dit zijn echte ‘hotspots’ voor de karper. Daarnaast zijn er overhangende bomen, enkele interessante verschillen in diepte en bodemstructuur. Kortom: de trukendoos kan hier wagenwijd open!

Naast het statische vissen leent het water zich bovendien uitstekend voor de penvisserij, of voor actieve vissen met een vaste hengel of feeder. Zo biedt Mystery Lake de mogelijkheid om meerdere tactieken en technieken uit te proberen, en Hans geeft u graag wat tips mee om de karper aan de schubben te komen… want die zitten er voldoende.

plattegrond Mistery Lake

De stekken

Blokhut 1 is direct gelegen aan het van het water. Aan het eerste deel van de lake. Momenteel wordt er gewerkt aan een blokhut 2, die ook aan het water is gelegen. De blokhut is voorzien van stroom (max. 1000 Watt), een koelkast, licht en een afdakje waardoor u zelfs bij regenachtig weer heerlijk buiten kunt zitten. In de blokhut kunt u uw eigen stretchers plaatsen, deze biedt voldoende plaats voor 2 royale stretchers, ook is er op beide stekken WIFI aanwezig. 

Faciliteiten

Op het terrein bevindt zich een bistro met eetgelegenheid, douche en toilet.
Het terrein is volledig omheind.

Het visbestand

Naar schatting zwemmen er zo’n 300 karpers rond op het water, met een gemiddeld gewicht van zo’n 10kg. De recordvis van het water woog bij zijn laatste vangst 23kg, en er zwemmen 7 bekende veertigers en circa 25 dertigers op het water. De laatste uitzetting dateert van december 2015, waarin er een 15kg, 21kg, 21.5kg, 22.5kg en 23kg karper door onze viskweker werden uitgezet. Om ervoor te zorgen dat het laatste voer netjes wordt opgeruimd zwemmen er bovendien 4 steuren rond in het water, tot 18kg.

Tarieven
Op Mystery Lake is het mogelijk om weekenden, midweken en gehele weken te reserveren.
Voor tarieven klikt u hier

Contact

Mystery Lake
Landmansweg 77
7556 LW Hengelo
Tel: 06-55724568

Voor meer info kijkt u op de website van Mystery Lake, klik hier

zwarte balk1

FAMILIECAMPING LE VAL DE L’AISNE

24

Een hele leuke en gezellige familiecamping in de belgische ardennen. Tussen La Roche en Ardenne en Durbuy, recht tegenover het kasteel van Blier. Voor elk wat wils, van het lekker tot rust komen tot aan actief bezig zijn. Er zijn outdoor activiteiten zoals, quad rijden, mountainbiken, dropping en challenge parcours om maar een paar te noemen.

Het hart van de camping wordt gevormd door een prachtig meer. Het karpermeer zit boordevol karpers vandaar de naam Carpodrome.
Het meer heeft een afmeting van 250 x 80 meter. Het visbestand is erg goed. Karpers tot zo’n 1,5 kg vormen het hoofdbestand, maar ook vissen in gewichten van 1 tot wel 10 kg met nog een paar uitschieters van boven de 10 kg zijn prima vertegenwoordigd, waaronder ook spiegelkarpers. Verder zwemt er ook nog veel voorn en brasem waarop je je aanpak kunt afstemmen, mocht je dat willen.

karperlevaldelaisne

De vijver is onder de kant circa een meter diep en die diepte loopt geleidelijk af tot maximaal twee meter in het midden. De ideale diepte voor een commercial vijver. Het water van het riviertje De L’Aisne stroomt middels een voorziening door de vijver waardoor er altijd voldoende vers en zuurstofrijk water beschikbaar is. De vissen zijn er dan ook erg sterk en kerngezond en testen je materiaal tot het uiterste.

Technieken
Op de vijver kun je alle commercial technieken toepassen. Met de vaste stok in de kant of op de volle lengte, pellet waggler, method feeder of spod, het zal allemaal vis opleveren. Alle aassoorten vangen vis en of je nu maХs gebruikt, pellets, luncheon meat, boilies of pellets, de vis neemt het met graagte. Probeer je karpers te vangen, vis dan niet met maden, omdat er ook veel voorn en brasem rondzwemt.

levaldelaisnekarper

Vissen voor iedereen!
De Carpodrome is beslist een aanrader voor zowel de recreatieve als gevorderde commercial visser. Ook gezinnen met kinderen die graag een hengeltje uit willen gooien of een groep vrienden die graag eens kennis willen maken met het commercial vissen, kunnen hier hun hart ophalen. De vangstgarantie is 100%, zullen we maar zeggen.

Het visreglement

camping-ardennelevaldelaisne

Voordat u gaat boeken, houdt ook even de wedstrijdkalender in de gaten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan mocht u daar willen vissen.

Prijslijst 2018

Voor meer info en boekingen klik hier.

zwarte balk1

Comments are closed