Familiecamping Le val de l’aisne

24

Een hele leuke en gezellige familiecamping in de belgische ardennen. Tussen La Roche en Ardenne en Durbuy, recht tegenover het kasteel van Blier. Voor elk wat wils, van het lekker tot rust komen tot aan actief bezig zijn. Er zijn outdoor activiteiten zoals, quad rijden, mountainbiken, dropping en challenge parcours om maar een paar te noemen.

Het hart van de camping wordt gevormd door een prachtig meer. Het karpermeer zit boordevol karpers vandaar de naam Carpodrome.
Het meer heeft een afmeting van 250 x 80 meter. Het visbestand is erg goed. Karpers tot zo’n 1,5 kg vormen het hoofdbestand, maar ook vissen in gewichten van 1 tot wel 10 kg met nog een paar uitschieters van boven de 10 kg zijn prima vertegenwoordigd, waaronder ook spiegelkarpers. Verder zwemt er ook nog veel voorn en brasem waarop je je aanpak kunt afstemmen, mocht je dat willen.

karperlevaldelaisne

De vijver is onder de kant circa een meter diep en die diepte loopt geleidelijk af tot maximaal twee meter in het midden. De ideale diepte voor een commercial vijver. Het water van het riviertje De L’Aisne stroomt middels een voorziening door de vijver waardoor er altijd voldoende vers en zuurstofrijk water beschikbaar is. De vissen zijn er dan ook erg sterk en kerngezond en testen je materiaal tot het uiterste.

Technieken
Op de vijver kun je alle commercial technieken toepassen. Met de vaste stok in de kant of op de volle lengte, pellet waggler, method feeder of spod, het zal allemaal vis opleveren. Alle aassoorten vangen vis en of je nu maХs gebruikt, pellets, luncheon meat, boilies of pellets, de vis neemt het met graagte. Probeer je karpers te vangen, vis dan niet met maden, omdat er ook veel voorn en brasem rondzwemt.

levaldelaisnekarper

Vissen voor iedereen!
De Carpodrome is beslist een aanrader voor zowel de recreatieve als gevorderde commercial visser. Ook gezinnen met kinderen die graag een hengeltje uit willen gooien of een groep vrienden die graag eens kennis willen maken met het commercial vissen, kunnen hier hun hart ophalen. De vangstgarantie is 100%, zullen we maar zeggen.

Het visreglement

camping-ardennelevaldelaisne

Voordat u het boeken, houdt ook even de wedstrijdkalender in de gaten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan mocht u daar willen vissen.

Prijslijst 2017
Voor meer info en boekingen klik hier.

Comments are closed