RMBaits 48uurs sessie Mistery Lake Hengelo 2015

Geschreven door Jan Kuiper

Beste Medevissers,

Hierbij even een kort verslag van onze trip naar Mistery Lake van 25/04//15 t/m 27/04/15 te Hengelo bij Hans en Silvana Vennegoor. Na onze rit vanuit Assen waren we omstreeks 9:30 uur op de plaats van bestemming. Hans en Silvana onthaalden ons op een lekkere bak leut met een lekkere koek en voor mij nog een lekker gekookt eitje. Na een tijdje even te hebben gepraat over de afgelopen tijd hebben wij onze stek opgebouwd en gingen de hengels met lijnen te water, maar zoals altijd eerst de voorbereiding moet goed zijn om te scoren.

MisteryLakeRainy

MisteryLakeJanKuiper

De twee dagen die we er waren was het weer niet optimaal maar ook daar kun je niet op plannen. Na onze vistrip kunnen we het volgende concluderen: 01 de service van Hans en Silvana is voortreffelijk, 02 zoals altijd een goede voorbereiding is belangrijk maar geen garantie, 03 ten slotte onze vangsten waren 10 karpers van 0 t/m 24 pond 2 mooie zeelten en 1 grote brasem.

ccML

MisteryLakejut&juul

Wij komen hier zeker nogmaals terug omdat wij het hier altijd naar ons zin hebben. Hans en Silvana bedankt voor de 2 leuke dagen die wij hebben mogen ervaren bij jullie.

Het Team
Michel Brink RMBaits
Carp Cilla
Jan Kuiper

Comments are closed